SelectClever

Kurser og inspiration

For skoler, institutioner og virksomheder

Playbuilding


Alle kender udtrykket ”arbejdet går som en leg”. Men hvornår gør det det? Hvad skal der til? I Playbuilding tager vi ved lære af legens dynamikker og lærer hvordan den legende tilgangs kvaliteter kan implementeres på arbejdspladsen.

FORMÅL

Playbuilding er en blid teambuildingsform, hvor ingen udstilles. Deltagerne gennemgår en proces, hvor de tager hånd om hinanden, udviser omsorg, og griner sammen. Man oplever på egen krop at for at få legen, og dermed den sociale dynamik til at fungere, så kræver det, at alle engagerer sig i handlingen.

Den enkeltes rolle tydeliggøres, og man finder ud af for sig selv, hvordan ens adfærd påvirker gruppens muligheder for at lykkedes med en opgave. Et Playbuildingforløb fokuserer på fire vigtige elementer: Kreativitet, Samarbejde, Kommunikation og Inklusion.

Playbuilding video

Legen skaber et neutralt rum, hvor den enkeltes og gruppens kreative impulser genspejles i legen. Legene er fri og utæmmet, men det betyder ikke kaos – tværtimod har legen regler og rammer, og stiller krav til deltagernes handlekraft, seriøsitet, tilstedeværelse, engagement, og sociale kompetencer. Men til forskel fra i så mange andre sociale kontekster man indgår i er legens regler er ikke nedskrevne og forudbestemte; gennem de sociale dynamikker som er indbygget i legen, lærer deltagerne hvordan de i fællesskab skaber en god kultur og et sundt og effektivt arbejdsmiljø.

Leg er en konkret fysisk oplevelse af, hvordan man som gruppe og individ opnår resultater gennem samarbejde og fællesskab. Playbuilding bevidstgør alternative strukturer og viser, hvordan man fremmer opgaveløsning ved gensidig opbakning og sammenhold.

FORDELE

Et inkluderende forløb hvor alle kan være med. Det centrale i Playbuilding er deltagelse og det lever vi op til. Playbuilding samler personalet sammen på tværs af afdelinger. 

PRISBETINGELSER

Kursusforløb tager 3 timer og omfatter 18 personer. I tilfalde af flere deltagere er prisen per person kr. 350,-.

Det er muligt at bestille 5 timers kursusforløb med minimumsbetaling på kr. 8.000,- (op til 18 personer). I tilfalde af flere deltagere er prisen per person kr. 450,-.

Husk at du kan spare 50% på dette kursus ved at blive medlem af Selectclever.

Læs mere om standard-medlem 

Prisen er ekskl. moms og inkluderer ikke transportomkostninger.

Få 50% rabat på kurser!

Køb STANDARD, PARTNER eller PRO medlemskab på Selectclever og få 50% rabat hos kursus leverandører.

Tilmeld dig nu

DEL BETALING OP I SMÅ BIDDER

Pris 6.000 50% medlemsrabat *Læs prisbetingelser i kursusbeskrivelsen

Er du interesseret?

SKRIV TIL OS

Køb STANDARD, PARTNER eller PRO medlemskab på Selectclever og få 10% rabat hos vores leverandører.

DU VIL MÅSKE OGSÅ KUNNE LIDE