SelectClever

Familieblog

Inspiration og aktiviteter

Vi er Selectclever

  1. Vurderinger - På selectclever kan forældre hjælpe hinanden og skrive deres erfaringer de institutioner de har/har haft deres børn i.
  2. Overblik - På selectclever har vi samlet over 4300 institutioner, vuggestuer, børnehaver og integrerede institutioner. Her kan du nemt få et overblik over børnepasning i dit område.
  3. Kurser - Institutioner, som har interesse i småbørns trivsel og udvikling kan investere i kursusforløb. Se selectclever.dk/kurser


Sådan startede det hele

Vi er en lille familie på tre Julie, Klara og Artur, som oplevede på egen hånd, hvor svært det var at vælge den helt rigtige børnepasningsform til vores guldklump Klara. 

Det var svært at få gode tips og hjælp fra andre forældre omkring valg af institution, vi kendte praktisk talt ingen med småbørn efter vi flyttede til Aalborg.

Klara

Efter et år som småbørnsfamilie i København besluttede vi at flytte til Aalborg. Vores netværk i Aalborg var ringe, så der var ikke nogen som kunne dele erfaringer omkring institutionsvalg med os. Vi kunne heller ikke “google” os til viden omkring dagligdagen på institutionerne eller dagplejerne. Vi manglede overblik og flere meninger og erfaringer fra andre småbørnsforældre.

Vi manglede nogen at tale med, nogen som kunne give os gode erfaringer og tips.

Vi vil skabe et sted, hvor erfaringer om institutioner kan deles direkte mellem forældre.

Vi vil gerne kunne se, hvad institutionerne, dagplejerne og de private børnepassere i området prioriterer. Hvilken profil har de og hvad gør de selv for at blive bedre til deres job. 

Ønsket om mere oplysning og forældreindragelse er kilden til inspiration for at skabe et online- community for forældre selectclever.dk. Selectclever.dk er stedet, hvor forældre kan oprette, vurdere og kommentere institutioner. 

Selectclever er en uafhængig platform hvor forældre kan finde og vurdere institutioner.  Institutioner kan tage ejerskab over deres profil på selectclever og besvare forældrenes feedback gennem profilen. 

Hvilken institution skal jeg vælge for mit barn?

Selectclevers mission er at engagere forældre i at skabe bedre børnepasningsmuligheder i Danmark og hjælpe med spørgsmålet, hvilken institution er den rigtige for mit barn.

Du kan læse mere om, hvad du kan på selectclever.dk her:

Om os eller Sådan fungerer Selectclever

Bedste hilsner

Julie, Artur og Klara Stryjak Kirkegaard

DU VIL MÅSKE OGSÅ KUNNE LIDE